Romana Engleza Frenceza Germana Spaniola Italiana
Publicitate
  Anunturi Google
 
Membrii:    Nume Parola

Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce
Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce
Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce
Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce Cazare Poienile Izei Pensiune Pensiunea Ion de la cruce
Fara Poza Fara Poza
Pensiunea Ion de la cruce   Vizite 39548
OrasPoienile Izei
JudetMaramures
AdresaPoienile Izei 15
Telefon0262-334365
0726230832
Fax0726387108
E-mailiondelacruce@yahoo.com
Pagina WebNu Are Pagina Web
Facilitati -Baie cu cada
-Baie cu dus
-Cablu TV
-Frigider
-Parcare
-Room-service
Carti de credit , ,
Pret Single60 RON
Pret Double80 RON
Pret Matrimoniala80 RON
Pret Apartament0 RON

Detalii unitate de cazare
Pensiunea are o priveliste superba spre padurea de bran si dealurile acoperite cu pasuni. Fiind situata la intrarea in sat, este un loc deosebit de linistit pentru cazare.
Gazdele pensiunii va vor rasfata cu bucata traditionale si va vor ajuta sa descoperiti frumusetile din Maramuresul istoric insotindu-va pretutindeni. Pensiunea Ion de la cruce poate sa va ajute sa faceti cunostinta cu basmul mirific al Maramuresului. Aici mai iute ca oriunde, in cateva clipe se incinge muzica si jocul. Gazda fiind cetarasul satului Ion de la Cruce, de unde denumirea pensiunii. Pasul peste veacuri se face trecand pragul acestei pensiuni. O intoarcere in timp, o rascolire a amintirilor legate de vacantele petrecute la bunici. Pensiunea Ion de la cruce este o pensiune care are o oferta de servicii deosebite. Aceasta pensiune are o valoare materiala si spirituala care da o particularitate a civilizitiei si culturii Maramuresene unde cultura populara este inca vie si conservata prezentand o putere de atractie deosebita. In spatele pensiunii se afla un pavilion de luat masa afara. In fata pensiunii se afla un sopron pentru ca sa stea turistii sa se relaxeze si un balansoar. Cladirea pensiunii este structurata astfel: 4 camere de comandate, 2 bai pe coridor, sala de mese si bucatarie. Camera Nr.1 are un pat matrimonial, un single si TV. Camera Nr.2 are un pat matrimonial, un single si TV. Camera Nr.3 are un pat matrimonial si TV. Camera Nr.4 are doua paturi single si TV. Incalzirea centrala este pe lemne. Camerele asigura turistilor odihna si posibilitatea de a putea desfasura diferite activitati. Interioarele sunt imbracate traditional cu decoratii alese cu bun gust pentru a crea atmosfera unei case autentice Maramuresene. covoare vegetale, cerge, obiecte de uz gospodaresc, etc. Organizam nunti, botezuri, mese festive etc. pana la o capacitate de 35 de persoane in aer liber. Pentru pachet de minim 3 zile, cazare + 2 mese , pretul este de 70 Ron pe persoana pe zi. Pentru mai multe zile, sau grupuri mai mari se poate negocia si mai bine. Pentru turistii interesati de ce pot vizita in timpul sejurului, este Biserica de lemn din secolu 16 Monument Unesco unde se afla camasa de zare a lui Haiducul Pintea Viteazul, Valtoare, Cazane, Manastira botiza la 1km, Manastirea Barsana, Biserica de la Ieud, muzeul Ples de la Ieud si muzeul tarancii de la Dragomiresti, Mocanita de la Vaser. In sighet, memorialul, cimitirul sapanta, Biserica de la Desesti etc. Olaru de la Sacel, si pista de ski din Cavnic. Curtea este plina cu flori is iarba in spatele pensiunii, este un loc de joaca pentru copii cu pomi si multa verdeata. Va asteptam sa veniti in Maramuresul nostru frumos si ospitalier sa va convingeti ca toate vorbele despre noi sunt adevarate.
Cazare Poienile Izei | Localizare Pensiunea Ion de la cruce Poienile Izei
Craciun Poienile Izei
Despre Poienile Izei
Restaurante Poienile Izei
Cazare in Poienile Izei
Cazare Poienile Izei (6) Hoteluri Poienile Izei (0) Hostel Poienile Izei (0)
Complexe turistice Poienile Izei (0) Apartamente Poienile Izei (0) Cabane Poienile Izei (0)
Casute Poienile Izei (0) Moteluri Poienile Izei (0) Pensiuni Poienile Izei (6)
Campinguri Poienile Izei (0) Vile Poienile Izei (0)
Conectare nereusita la MySQLBaza de date nu a putut fi selectata deoarece : 0 :
Publicitate
Info financiar
Acasa | Adauga un anunt gratuit | Termeni | Contact  
Cazare Maramures | Cazare Cluj | Cazare Sinaia | Cazare Busteni | Cazare Moeciu | Cazare Predeal | Cazare Oradea | Cazare Brasov | Cazare Bran